Vad är LipoShoock
En koncentrerad form av de mest kraftfulla lipolytiska ämnena för att minska överflödig fettvävnad och forma kroppen. Den ger effektiv minskning av lokal fettvävnad och utjämning av kroppsstrukturen. Säkerställer snabba och dramatiska effekter på minskning av vävnadens omkrets. L-karnitin läggs till formeln, vilket påskyndar metabolismen av frigjorda fettsyror och förbättrar behandlingens effektivitet. LipoShoock konditionerar också vävnaderna, vilket gör dem mjukare, fastare och synbart tunnare, tack vare närvaron av hydrerat lecitin och oligopeptider.
EFFEKTER:
• borttagning av överflödigt kroppsfett
• minska kroppsomkretsen
• förbättring av hudens fasthet och elasticitet
• lokal slimming
• minskning av volymen av fettvävnad
• förbättra ansiktets och kroppens konturer
• förbättring av hudens spänning och täthet
• minskning av feta celluliter
• eliminerar slapp hud
• förbättring av lipidmetabolismen
• minska tendensen att ansamla fettvävnad på behandlingsstället
Användningsområden
. ansikte
• haka och käklinje
• armar
• övre och nedre buken
• manlig bröstvävnad
• lår och rumpa
• vävnader efter kirurgisk fettsugning
AKTIVA INGREDIENSER
Fosfatidylkolin (5%)
det starkaste ämnet som emulgerar fettvävnad, ökar permeabiliteten i cellmembranet och underlättar utsöndringen av överflödigt fett från kroppen.
Natriumdeoxicholat (2,5 %)
– bryter ned adipocytcellmembran, möjliggör snabbare nedbrytning av frisatta triglycerider
Sojabönsolja
– en stark antioxidant rik på vitamin E, en konditionsfaktor
Hydrerat lecitin
– förbättrar utseendet på slapp hud genom att förbättra kollagenfibrernas spänning och elasticitet
L-karnitin (1 %)
– påskyndar transporten och metabolismen av frigjorda triglycerider och deras utsöndring från kroppen
Broskgeléextrakt
– förbättrar cirkulationen och dräneringen av vävnader, har en uppstramande och kollagensyntetiserande effekt, rekommenderas för slapp hud och hudbristningar
Fytosteroler – har en lipofil effekt, minska halten av mättade fettsyror
Sh- Oligopeptyd 2– har en lipofil effekt, minska halten av mättade fettsyror