kiropraktik hela Sverige · 233 träffar

Rehabilitering och behandling av olika skador. Boka tid hos en kiropraktor i hela Sverige.

Populärast

International Holistic Health Care (Nordic wellness)

International Holistic Health Care (Nordic wellness)
Odinsgatan 6, Göteborg
betyg4.9/5(274)
Tid fr. 15.00, imorgon

Efter 23 år som beteendevetare i psykologi hjälper jag företag och föreningar att lösa komplexa utmaningar och främja positiv förändring. Som terapeut erbjuder jag djupgående behandlingar såsom massage, kiropraktik, traditionell kinesisk medicinsk akupunktur och samtalsterapi för att främja välmående. Kontakta mig på info@ihhealthcare.se för att boka tid eller för frågor och funderingar. Jag är auktoriserad och kvalitetssäkrad av flera professionella yrkesförbund.

qliroPresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Franklin Klinik - Holistisk Behandling, Massage/Kiropraktik/Kinesiologi/ Träning/ Rehabilitering

Franklin Klinik - Holistisk Behandling, Massage/Kiropraktik/Kinesiologi/ Träning/ Rehabilitering
Sturegatan 22, Sundbyberg
betyg4.8/5(57)
Tid fr. 06.00, imorgon

Franklin klinik holistiska synsätt innebär att vi ser varje människa som en helhet där de olika funktionerna i kroppen står i samspel med och är beroende av varandra. Baserat på väl beprövad erfarenhet samt moderna vetenskapliga rön har Franklin klinik utformat våra behandlingsprogram med syftet att stimulera och återbygga kroppens egen självläkningsförmåga. Att förstå innebörden av kost, miljö, rörelse, stress och mental hälsa är viktigt. Samtliga av dessa komponenter tar vi hänsyn till när vi utformar våra holistiska behandlingsprogram. Vår inriktning är att med träningen och integrativmedicinska metoder bygga upp kroppen samt stärka individens egna läkningsmekanismer såväl förebyggande som vid eller efter sjukdom. Vi ser till kost, motion, näringsbrister, miljö-, livsstils- och stressfaktorer. Sund livsstil och komplementärkostnärings Integrativ kostnärings innebär att man kombinerar standardbehandling inom manuell terapi med mest effektiva och säkra behandlingar inom alternativ me

qliroPresentkort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Kiropraktiska Institutet

Kiropraktiska Institutet
Sveavägen 45, Stockholm
betyg5/5(257)
Tid fr. 06.00, imorgon
Presentkort

Top Performance Institute AB

Top Performance Institute AB
Vegagatan 15, Stockholm
betyg4.9/5(1179)
Tid fr. 12.30, imorgon

Vill du ha hjälp med din smärtproblematik av de bästa i branschen? Då är du välkommen till oss! Vi har 15 års erfarenhet inom behandling, coaching och utbildning. Vi jobbar med allt ifrån privatpersoner till världseliten av atleter. Alla är välkomna!

Presentkort

Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

Kiropraktorvård Stockholm Vasastan
Sankt Eriksgatan 65, Stockholm
betyg4.9/5(318)
Tid fr. 08.00, imorgon

Hos oss på Kiropraktorvård Stockholm Vasastan träffar ni kiropraktorer med lång erfarenhet. Vi erbjuder dagligen akut- och jourtider. Vår kiropraktik byggs på personcentrerad behandling av expertis, lyhördhet och medmänskliga värden. Boka din tid och upplev lättnaden. Varmt välkomna!

qliroPresentkort

Kiropraktor & Massage experten Göteborg

Kiropraktor & Massage experten Göteborg
Vegagatan 20, Göteborg
betyg4.9/5(250)
Tid fr. 12.00, imorgon

OBS Nu har jag flyttat till Vegagatan 20 i Göteborg, När du är framme vid (Vega solariet), ring mig till 0720 10 10 43 , då kommer jag och hämtar dig. mvh Alex BALANS & HARMONI FÖR KROPP OCH SJÄL Kiropraktor & Massage Expert i Göteborg etablerades Mars 2002 och erbjuder Massage, Kiropraktik / Kiroterapi , Koppning , Akupunktur och Hypnoterapi till företag och privat personer. Hos oss kan du njuta av en härlig och professionell behandling som påverkar dig positivt såväl fysiskt och mental som känslomässigt. Du hittar Massage Expert i fina och fräscha lokaler på Vegagatan 20 i Göteborg. Självklart utförs din behandling av diplomerad personal med ditt välmående i fokus. Alex är huvudansvarig på Kiropraktor & Massage experten och är Kiropraktor, massagelärare, massage och akupunkturterapeut samt Hypnoterapeut med mer än 20 års erfarenhet. Alex är utbildad inom flera områden både i friskvård och massage, i Sverige, Holland, Spanien, England och Frankrike. OBS Vi ber dig respek

qliroPresentkortFriskvårdskort

Kiropraktor Stockholm MARIA

Kiropraktor Stockholm MARIA
Wollmar Yxkullsgatan 25, Våning 3, Stockholm
betyg4.9/5(2416)
Tid fr. 08.00, tis 23 juli

Välkommen till din kiropraktor i sjukhuset MARIA. Vi är 2 kiropraktorer med mångårig erfarenhet. Boka vänligen in ett Nybesök om du söker för ett nytt besvär, eller om du känner på dig att det kommer att behövas lite mer tid. Vi är lokaliserade på våning 3 (OBS: ej skylt i hissen). När du kommit till mottagningen, ring vänligen på ringklockan så öppnar vi dörren. Slå dig ner i korridoren så hämtar vi dig. I samarbete med Capio. www.kiropraktoristockholm.se

qliroPresentkort

Olympia Hälsoklinik

Olympia Hälsoklinik
Hövitsmansgatan 15, Helsingborg
betyg4.9/5(2116)
Tid fr. 10.00, imorgon

Välkommen till vårt glada team på Olympia Hälsoklinik där vi ser till människan i sin helhet.

Presentkort

Kiropraktor Erik Rudbergs mottagning

Kiropraktor Erik Rudbergs mottagning
Sundbyvägen 91, Spånga
betyg4.8/5(85)
Tid fr. 07.30, imorgon

Välkommen till kiropraktor Erik Rudbergs mottagning i Spånga, Stockholm. Med en lång erfarenhet inom smärtsjukvård har vi utvecklat expertis inom hälsovård för smärta från rörelseapparaten. Vi hjälper dig att uppnå dina mål för din bästa hälsa. Våra legitimerade kiropraktorer ger dig professionell hjälp till ett smärtfritt liv i hälsosam rörelse.

Presentkort

Citykiropraktorn

Citykiropraktorn
Föreningsgatan 26, Malmö
betyg4.7/5(587)
Tid fr. 11.00, imorgon

Vid akut behov, ring 0733822980 Snabb, effektiv och säker behandling. Jag har varit i Malmö sedan 1998. Tidigare på Capio i Hansacompagniet. Ryggskott, ischias, stel nacke/axlar, nackspärr. Även knä- och axelbesvär . Se mer information på hemsida.

Presentkort

Kiropraktor och Massage | Kroppia

Kiropraktor och Massage | Kroppia
c/o Växthuset våning 2 Föreningsgatan 26, Malmö
betyg4.8/5(950)
Tid fr. 09.00, ons 24 juli

Välkommen till Kroppia Vi erbjuder kiropraktik och massage i kombination samt friskvårdsmassage. 1. Kiropraktik och massageterapi: o Vi kombinerar kiropraktik med mjukdelsbehandling för att hjälpa dig med besvär, smärtor eller skador. Du bokar kiropraktik vid detta val. 2. Friskvårdsmassage: o För dig som vill investera i ditt välbefinnande erbjuder vi avslappnande massage. o Detta möte kan du betala med tex Epassi och Wellnet. 3. Har du frågor? o Texta oss dina frågor på 0706-967554. o Betalning på plats med Swish, kort och Klarna. Hoppas vi ses. Martin Lundberg Legitimerad Kiropraktor och Medicinsk Massageterapeut

Presentkort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Lövgrens Chiropraktorklinik

Lövgrens Chiropraktorklinik
Sturegatan 36 A, Stockholm
betyg4.8/5(1803)
Tid fr. 09.00, tis 23 juli

God fortsättning och en underbar start på det nya året önskar dina kiropraktorer på Lövgrens Chiropraktorklinik, Östermalm. Vi välkomnar vår kollega Marianne Lövgren tillbaka och gläder oss åt att hon börjar arbeta och ta emot patienter igen. Besök gärna vår hemsida www.lovgrenschiro.com

Presentkort

Wollermo kiropraktik & hälsa

Wollermo kiropraktik & hälsa
Stuvstatorget 4, Huddinge
betyg4.9/5(353)
Tid fr. 13.50, imorgon

Välkomna till Wollermo kiropraktik & hälsa! Oss hittar ni i Stuvsta C med bra kommunikationer både med buss och pendeltåg samt parkering med 1 timme P-skiva precis utanför. Vi finns i samma lokaler som Exclusive Fitness Gym som erbjuder gymträning med fria vikter, maskinpark och gruppträning.  > Uteblivet besök eller senare avbokning än 24 timmar innan bokad tid debiteras 400 kr oavsett anledning.   > Om ytterdörren till gymmet är låst kommer vi upp och öppnar strax innan din behandling börjar.  > Vi tar EJ emot bokadirekts egna presentkort. > Förköpt friskvård (massage eller PT) har giltighetstid på 1 år från inköpt datum. > Följ oss gärna på instagram för att ta del av erbjudanden/inspiration @wollermokiropraktik.  > Vid bokning hos oss godkänner du därmed våra bokningsregler.

qliro

Kiropraktik Södermalm Terapicenter

Kiropraktik Södermalm Terapicenter
Hornsgatan 108, Stockholm
betyg4.8/5(1505)
Tid fr. 09.00, imorgon

Välkommen till Södermalm Terapicenter! Vi strävar efter att du ska bli så smärtfri som möjligt så du kan fokusera på de roliga sakerna i livet! Vi hjälper dig med din onda rygg, nacke, musarm, höft, hälsporre och mycket mer!

Arninge Kiropraktik

Arninge Kiropraktik
Saluvägen 1, Täby
betyg4.9/5(129)
Tid fr. 13.00, fre 26 juli

Har du en akut- eller mer långvarigsmärta? Vi behandlar bl.a - akut ryggskott, -nackspärr, -långvariga ryggsmärtor, - huvudvärk, - axelbesvär/ skador, - idrottsskador samt arbetsskador. Goda erfarenheter av behandling av psykosomatisk smärta och utmattningsrelaterade besvär. Vi kan även behandla med laser, dry needling, och riktad rehabilitering och undersöka med diagnostisk ultraljud på plats vid misstänkt skada. En behandling hos oss handlar om kunskap och erfarenhet som ger en helhet för dig som patient. Dina mål kan vara att bli smärtfri men även en behandling i förebyggande syfte med ökad rörlighet och/eller så är målet en ökad förståelse om kroppen som kan vara ett viktigt mål i sig.

qliroPresentkort

Mikael Edvardsson Legitimerad Kiropraktor

Mikael Edvardsson Legitimerad Kiropraktor
Södra Kungsgatan 42, Gävle
betyg4.7/5(672)
Tid fr. 13.40, imorgon

Bohuskliniken Leg. Kiropraktor Dennis Västerhamn

Bohuskliniken Leg. Kiropraktor Dennis Västerhamn
SÖDRA HAMNGATAN 14, Uddevalla
betyg4.7/5(67)
Tid fr. 14.30, imorgon

Leg. Kiropraktor Dennis Västerhamn Dr of Chiropractic, England, USA. 750 kr undersökning, behandling.

PMC Massage Trollhättan

PMC Massage Trollhättan
Österlånggatan 30, Trollhättan
betyg4.7/5(160)
Tid fr. 09.00, imorgon
PresentkortFriskvårdskort

ReShape Clinic

ReShape Clinic
Stattena centrum 16, Helsingborg
betyg4.8/5(435)
Tid fr. 09.00, ons 24 juli

Välkommen! Enligt vår avbokningspolicy måste avbokning ske senast 24 timmar innan bokad tid. Om en tid avbokas mindre än 24 timmar innan bokad tid eller om man inte dyker upp på bokad tid, kan man bli debiterad med 100% av det fulla behandlingspriset1.

qliro

Trosa Kiropraktorklinik

Trosa Kiropraktorklinik
Västra Långgatan 20 A, Trosa
betyg4.5/5(329)
Tid fr. 13.40, imorgon
qliroPresentkort

Hälsoteamet Tyresö AB

Hälsoteamet Tyresö AB
Radiovägen 3, Tyresö
betyg4.9/5(2904)
Tid fr. 12.00, imorgon
Presentkort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Blå Oasen Tvååker

Blå Oasen Tvååker
Fastarpsvägen 41, Tvååker
betyg4.8/5(374)
Tid fr. 15.00, tis 23 juli
qliroPresentkort
Medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet

Sofixit

Sofixit
Smedjegatan 8, Luleå
betyg4.9/5(798)
Tid fr. 14.50, imorgon
Presentkort

Pellerin Kiropraktik

Pellerin Kiropraktik
Drottninggatan 20, Varberg
betyg4.9/5(113)
Tid fr. 11.00, imorgon
Presentkort

BANCAM KLINIKEN Nacka / Stockholm

BANCAM KLINIKEN Nacka / Stockholm
Nya Gatan 7, Nacka
betyg4.9/5(477)
Tid fr. 09.00, imorgon
Kampanj Presentkort

Top Performance Institute AB Eskilstuna

Top Performance Institute AB Eskilstuna
Ståhlbergsvägen 13, Eskilstuna, Eskilstuna
betyg4.9/5(583)
Tid fr. 08.00, fre 2 aug.

Vill du ha hjälp med din smärtproblematik av de bästa i branschen? Då är du välkommen till oss! Vi har 15 års erfarenhet inom behandling, coaching och utbildning. Vi jobbar med allt ifrån privatpersoner till världseliten av atleter. Alla är välkomna!

Presentkort

Magnoliakliniken Naprapati & Näringsmedicin

Magnoliakliniken Naprapati & Näringsmedicin
c/o Nordic Wellness, Emblagatan 16, Ängelholm
betyg4.8/5(352)
Tid fr. 14.20, imorgon
Presentkort

Stockholm Spinology Center

Stockholm Spinology Center
Fridhemsgatan 14, Stockholm
betyg4.8/5(602)
Tid fr. 09.30, imorgon
PresentkortFriskvårdskort

Kiropraktorkliniken

Kiropraktorkliniken
Norra Slottsgatan 6, Gävle
betyg4.6/5(373)
Tid fr. 12.15, imorgon
Presentkort

Kiropraktorkliniken Helsingborg

Kiropraktorkliniken Helsingborg
Sundstorget 3, Helsingborg
betyg4.8/5(1009)
Tid fr. 12.00, tis 23 juli
Presentkort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund