1. Hem
  2. Kurser Sävedalen

Björn Rudman - Stress, utmattning & smärtrehab

4.8
90 Betyg
Industrivägen 37, 43361, Sävedalen
Välkommen till Björn Rudman, terapeut. Stöttande och terapeutiska samtal med inriktning på stressrelaterad ohälsa
9764

Boka tjänst

Bedömningssamtal

  • Bedömningssamtal inför terapi och samtalsstöd
    30 minuter, 750 krMer info
    Boka

Samtalsterapi

  • Rehabprogram för stress och utmattning, 45 min per träff
    45 minuter, Från 2 495 krMer info
    Boka

Personal

noImage
4.8
Björn Rudman
Terapeut, klinikchef
qliro

Betyg och recensioner

4.8 av 5Baserat på 90 betyg
5
(76)
4
(12)
3
(0)
2
(1)
1
(1)
Senaste recensionerna17 recensioner från 90 betyg
Sara H.
till Björn Rudman
Helt fantastiskt första intryck och möte. Fri från dömande, rak och ärlig. Tydlig. Precis som jag behöver bli bemött! Ser fram emot att arbeta med Björn 🙏
Linda Z.
till Björn Rudman
Fick ett enormt gehör fast jag har en komplex situation. Har väntat i åratal på att kunna ta tag i detta. Mycket nöjd
Hanni G.
till Björn Rudman
Lätt att prata med, lyhörd och ärlig. Supporterande direkt.
Madeleine L.
till Björn Rudman
Kontaktade mig på bokad tid men bad om att få återkomma senare på em samma dag då schemat för honom hade kört ihop sig, vilket var ok för mig men kändes sådär. Återkom på em som avtalat men märker under samtalet att han sitter och kör bil samtidigt… 😳 Varje enskilt besök kostar dessutom sjukligt mycket pengar 2100:-/ 45min! Fick en smärre chock och anser att för den summan bör man bemöta sina blivande ”patienter” betydligt bättre, kändes inte seriöst som att han tog mig på allvar. Fick snarare känslan av att de är löpande band principer för alla som tar hjälp av honom. Avstår med därför tänkta behandlingar hos honom.
Björn Rudman - Stress, utmattning & smärtrehab
Hej Madeleine och tack för att du tog dig tiden att ge en sådan utförlig feedback. Det var tråkigt att din upplevelse var såhär. För information för övriga läsare kommer jag har förtydliga en del saker. 1. Samtalet vi hade var din kostnadsfria konsultation. Ett bedömningsssamtal som alltid sker på telefon. Vart jag utför det här samtalet i min verksamhet förbehåller jag mig rätten att själv bestämma. Att du uppfattade mig som distraherad får stå för dig och eftersom vi aldrig har pratat i telefon innan kan du heller inte ha en referenspunkt för hur jag låter eller inte i telefon. Jag hade utan problem kunnat återge vad vi pratade om här och nu utan att titta på anteckningarna. Det är så jag fungerar efter alla år som terapeut. Påståendet att jag skulle hantera patienter som lever i utsatta situationer ”på löpande band” får även detta stå för dig då inte heller detta har någon verklighetsförankring utan är en känsla du får av 30 minuters telefonsamtal. 2. Gällande kostnader för mina tjänster kommenterar jag inte prisnivåer. Detta är vad mina tjänster kostar vilket finns tydligt att läsa på samma sida som du bokade samtalet på. Det står också utförligt i det bekräftelsemail som kommer efter bokning, att jag rekommenderar att man går in och tittar på kostnaden innan man bokar upp en tid för ett samtal. Jag önskar dig all lycka i livet och hoppas du får hjälp någon annanstans.
Visa fler recensioner

Om företaget

Välkommen till vårt program för Stress och Utmattningsrehab Vår tjänst för stress och utmattningsrehabilitering erbjuder stödjande och terapeutiska samtal med en unik blandning av metoder. Vi kombinerar arbetsterapeutisk rådgivning, kognitiv beteendeterapi, dialektisk beteendeterapi, schematerapi, relationsrådgivning, familjeterapi och vardagscoachning för att ge dig den mest effektiva behandlingen.

Bilder

Detaljer och kontakt