1. Hem
  2. Kiropraktik Ödåkra

CoachDushku AB

4.9
774 Betyg
Norra Rälsgatan 1, 254 75, Ödåkra
Välkommen till CoachDushku Kroppsklinik - Din Väg till Hälsa och Välbefinnande Vi är stolta över att vara din destination för att uppnå och upprätthålla optimal hälsa och välbefinnande. På CoachDushku Kroppsklinik ser vi varje individ som unik, och vi strävar efter att skräddarsy våra tjänster för att uppfylla dina specifika behov och mål.
5188

Boka tjänst

Massage

  • Medicinsk Massage
    60 minuter, 850 krMer info
    Boka

Akut tid

  • Akuttid
    40 minuter, 2 350 krMer info
    Boka

Ordinarie tid

  • Behandling
    40 minuter, 950 krMer info
    Boka

utövare

noImage
4.9
Fitim Dushku
Coach
noImage
5
Mouhammad
Massage Terapeut & Personlig tränare
Medicinsk massage är en terapeutisk behandling som fokuserar på att lindra smärta, förbättra rörlighet och främja återhämtning. Det är en skräddarsydd, evidensbaserad metod som Mouhammad utövar med noggrannhet och expertis. Varje session börjar med en individuell bedömning för att fastställa dina specifika behov och mål.

Betyg och recensioner

4.9 av 5Baserat på 774 betyg
5
(750)
4
(14)
3
(4)
2
(0)
1
(6)
Senaste recensionerna369 recensioner från 774 betyg
Diana T.
till Fitim Dushku
Där går inte en dag utan att jag skänker min tacksamhet gentemot Fitim. Han har en helande kraft och han är ett livs levande mirakel. Tack och åter igen tack!!!
Amin N.
till Fitim Dushku
Han var en äkta expert på sitt arbete 👊 All den smärta som min pappa burit på i många år försvann genom hans behandling 😊 Jag rekommenderar honom varmt—ta chansen att bli fri från smärtan så snart ni kan 😇 Vi är helt och hållet nöjda med behandlingen. 🙏
Asim D.
till Fitim Dushku
Bästa bemötandet av Fitim. Han är så otroligt pedagogiskt och stötande. Fitim är en så otroligt genuin person som alltid vill ens bästa.
Ahmed E.
till Fitim Dushku
Rekommenderas starkt trevlig och väldigt bra bemötande. Man märker skillnad på kroppen direkt efter besöket.
Visa fler recensioner

Om företaget

Välkommen till CoachDushku Kroppsklinik - Din Väg till Hälsa och Välbefinnande Vi är stolta över att vara din destination för att uppnå och upprätthålla optimal hälsa och välbefinnande. På CoachDushku Kroppsklinik ser vi varje individ som unik, och vi strävar efter att skräddarsy våra tjänster för att uppfylla dina specifika behov och mål. CoachDushku AB Norra Rälsgatan 1 254 75 Ödåkra 559273-4700

Bilder

Detaljer och kontakt