1. Hem
  2. Annan Gamleby

Engling

4.6
749 Betyg
nygatan 5, 59430, Gamleby
Obs! Bokningssidan är just nu under konstruktion. Engla är mammaledig och tillbaka igen v40 i nya lokalen på nygatan 5 i Gamleby. NYTT KONCEPT OCH NYA LOKALER 2024 LÄS OM BEHANDLINGEN DU ÄR INTRESSERAD AV OCH UPPDATERINGAR SOM SKER HÄR NEDAN PÅ BOKNINGSSIDAN. BRA ATT VETA OM NYA LOKALEN för att behålla en harmonisk miljö tillsammans med oss: -I väntrummet erbjuds du byta om till tofflor som du kan låna under ditt besök och till vissa behandlingar som kräver ombyte på överkroppen, finns morgonrockar att låna också. -Stäng gärna av din mobil eller ha den på ljudlöst -Tänk på tonläget när du pratar om andra vistas i lokalen och vill ha en lugn stund -Kom gärna i god tid till ditt besök så du hinner byta om och besöka toaletten -Jag erbjuder vatten och till vissa behandlingar ingår också fika. Berätta gärna om du har allergier - Av respekt för betalande kund tar jag endast emot bokade besök. Vänligen sätt dig och ta det lugnt en stund i väntrummet innan det är din tur. Du kan kontakta mig på dessa sätt: -skicka sms till 0705511844 -telefontid måndagar(ej röda) kl 9.00-10.00 -meddelande på instagram (englingheadspa) -boka konsultation på bokningssidan för att träffa mig på plats för rådgivning och bokning. Konsultationerna är kostnadsfria när du väljer att boka en behandling under ditt besök. (Undrar du varför det kostar annars? Du betalar för min arbetstid och kunskap på plats. Tar jag inte betalt, jobbar jag gratis. Vilket är oansvarigt som företagare om det ska drivas på ett professionellt sätt mot de mål som är satta. Jag förutsätter att du läst vad det är du bokat och vet med dig detta. Så läs alltid innan du väljer att boka oavsett vad du bokar.) VID SYMPTOM AV FÖRKYLDNING, INFLUENSA eller ÖVRIGA SMITTSAMMA SJUKDOMAR ber jag dig boka om din tid för att inte riskera att varken jag eller de kunder som kommer in på salongen, blir smittade. Missar man detta kan det medföra stora kostnader för både hälsa och ekonomi. Låt oss lära av pandemin och ta vara på varandra :)
16922

Boka tjänst

KLIPPNING

  • Barnklippning 0-8år
    350 krMer info
    Boka
  • Klippning
    450 krMer info
    Boka
  • Endast maskin
    15 minuter, 210 krMer info
    Boka

KONSULTATION

  • Personlig shopping
    15 minuterMer info
    Boka
  • Konsultation Klippning
    15 minuterMer info
    Boka

utövare

noImage
4.6
Engla
Frisör

Betyg och recensioner

4.6 av 5Baserat på 749 betyg
5
(454)
4
(281)
3
(8)
2
(2)
1
(4)
Senaste recensionerna183 recensioner från 749 betyg
Birgit K.
till Engling
Trevlig stund
Maritha J.
till Engling
Som alltid ..Hur bra som helst och med ett brett tålamod med mig som kund😁🙏❤️
Maggan R.
till Engling
Alltid lika trevligt bemötande. Lugn lyssnar på hur man vill göra med sitt hår.👍
Lina S.
till Engling
Fantastiskt professionell. Super nöjd!
Visa fler recensioner

Om företaget

Välkommen till mig och nya konceptet HEAD SPA på nygatan 5 i Gamleby! Under ca 2 års tid har jag renoverat ett sekelskifteshus där jag velat öppna för nya behandlingar där jag kombinerar mina kunskaper för ett holistiskt tänk. Detta är inte en frisörsalong. Det är en plats för dig att må bättre inifrån och ut med nya tekniker som fokuserar på hår och hårbottenshälsa och avslappning. Jag har under mina år utvecklats genom mkt motgångar men alltid hamnat i tänket "vad är det jag ska lära mig av detta?" Det som fick mig att vilja öppna ett nytt koncept och driva HEAD SPA har legat o grott i mig hela mitt liv. Men rätta stunden i livet, med rätt insikter och förutsättningar så kom dagen då det bara skulle ske.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Besök sker endast genom bokning Telefontid: måndagar(ej röda) kl 9.00-10.00 till 0705511844 , all övrig tid skicka sms eller meddelande på instagram #englingheadspa Varför? Det är viktigt att du som sitter i min stol har min fulla uppmärksamhet och får det lugn och den tid som krävs för konceptet head-spa utan att bli avbruten. Jag finns tillgänglig på instagram #englingheadspa och på sms utanför telefontid när jag får möjlighet att svara.
  • 07055118 XXVisa nummer

  • nygatan 5, 59430, Gamleby