1. Hem
 2. Barberare stockholm

HAIR WE GO

betyg4.9 Fantastiskt bra(627 betyg)
Heliosgatan 34 i 120 61 Stockholm, 12061, stockholm
Vi erbjuder alltid en variation av kaffedrycker för att tillfredsställa dina smakpreferenser, inklusive kaffelatte, cappuccino, chai latte, espresso och mycket mer! Varmt Välkomna:)
4904

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Personal

noImage
Mejd Haddad
4.9
(596 betyg)
Frisör och Barberare
Jag är både barberare och frisör och jag älskar att uttrycka min kreativitet genom att spela med färg och form i håret. För mig är håret en canvas där jag kan uttrycka min konstnärlighet och jag känner alltid att jag målar när jag arbetar. När jag arbetar med en kund tar jag hänsyn till deras ansiktsform, klädstil, hudton och ögonfärg för att skapa en look som passar dem perfekt. Jag använder mina professionella kunskaper och min känsla för att skapa både trendiga och klassiska stilar som känns naturliga för personen i stolen. Jag har en speciell passion för att framhäva naturlig skönhet med mjuka toner och lätta penseldrag. Utöver klippning, trimning och rakning för både hår och skägg, erbjuder jag en mängd olika behandlingar. Oavsett vilken behandling du väljer, är min främsta prioritet att du som kund känner dig sedd och hörd. Med min mångsidiga kunskap och erfarenhet, kan du lita på att du är i trygga händer. Jag är stolt över mina många års erfarenhet som välutbildad frisör och jag är här för att hjälpa dig att ta fram det bästa i ditt hår. Så varmt välkommen att boka en tid som passar dig så att vi tillsammans kan skapa en look som du kommer att älska.
noImage
Rima
4.9
(31 betyg)
20% Rabatt vid första besöket
jag är en kreativ och passionerad person , älskar att skapa unika och vackra frisyrer som får mina kunder att känna sig självsäkra och vackra , är lyhörd och uppmärksam på mina kunders önskemål och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. Jag är också engagerad i att hålla mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna inom hårvård för att kunna erbjuda det bästa till mina kunder. för att se mina kunder lämnar salongen med ett leende på läpparna är mitt mål, ‏ får oftast min kreativitet av havet blå färgen som på något sätt ger mig stark utmanings känsla på att skapa nytt utav form och färg av alla färger som finns i naturen , Jag finner mycket av min inspiration i inredning och mode , hårvård var min passion sedan jag var liten tills att blev nu certifierad frisör efter många år av erfarenhet och jobb , och ser fram att utveckla håretsfriskvård eftersom håret existerar visar allt om våran kroppshälsa ! Varmt välkommen 🤗

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
627 betyg
Bleuenn G.
till Rima
Really warm welcome and great advise

Visa mer

David S.
till Mejd Haddad
Mejd och salong Hair we go har en otroligt charmig och inbjudande atmosfär. Utöver det så är Mejd en otroligt duktig frisör/barberare med en jordnära karisma, en vän som är mån om ditt utseende och stil. Någon som tar sig tid att forma och skapa ett perfekt utseende. Tusen tack för er service och otroliga engagemang!

Visa mer

HAIR WE GO
Tusen tack David för ditt feedback :) du gjorde min dag :)

Visa mer

Fabian H.
till Mejd Haddad
Mejd är en grymt trevlig, kreativ och kapabel frisör som både lyssnar på ens önskemål och ger goda förslag! Jag kommer att återkomma i framtiden

Visa mer

HAIR WE GO
Gud vad skönt att höra :) bästa du

Visa mer

Ing-Gun N.
till Rima
Bättre kan det inte bli

Visa mer

HAIR WE GO
Bästa du :)

Visa mer

Om företaget

Hair We GO är den ultimata salongen som erbjuder en välkomnande atmosfär och exklusiv konsultation anpassad efter din personliga stil. Vi tar hänsyn till din personlighet och dina önskemål samtidigt som vi kombinerar det med vår kreativitet för att skapa en individuell look som gör dig unik. Våra stylister är välutbildade och serviceinriktade och erbjuder allt inom hårvård, från de senaste färgteknikerna till klassiska hårstilar. Vi fokuserar på skonsamma behandlingar för att uppnå ett långvarigt resultat och rekommenderar kompletterande hemvård med världens ledande vårdande hårprodukter. Vårt mål är att ge dig en total upplevelse under ditt besök och en lyxig förvandling. Vi erbjuder kostnadsfri och exklusiv konsultation och rådgivning som är anpassad efter din personliga stil. Vi vill att du ska känna dig avkopplad, trygg och omgiven av glädje och värme. Kvalitet kommer alltid före kvantitet hos oss och det är en del av vår värdegrund. Vi välkomnar både gamla och nya kunder och ser fram emot att hjälpa dig att uppnå din drömlook!

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Mejd Haddad

Utövare: Rima

Bilder

Medlem i FrisörföretagarnaMedlem i Frisörföretagarna
Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:00 - 19:00
  • Tis10:00 - 19:00
  • Ons10:00 - 19:00
  • Tor10:00 - 19:00
  • Fre10:00 - 18:00
  • Lör12:00 - 17:00
  • Sön15:00 - 18:00
  • Öppettider (Övrig information)
  • Flexibla Öppettider
 • 07371592 XXVisa nummer

 • Heliosgatan 34 i 120 61 Stockholm, 12061, stockholm