1. Hem
  2. Samtalsterapi Partille

HQ VOX

Inte tillräckligt med recensioner än
Online, 433 44, Partille
Varmt välkommen till HQ VOX! Samtalsterapi och rådgivning till privatpersoner och företag. Här kan du få samtal digitalt eller på lokal i Göteborg om så önskas. För företag finns möjlighet till digital konsultation eller på företaget. Det är viktigt att du ska känna dig trygg och lyssnad på. Som samtals- och KBT terapeut har jag tystnadsplikt. Du kan få hjälp med ångestbesvär, lätt till medelsvår depression, fobier, sorgarbete, tvångstankar, relationsproblem eller om du bara behöver prata om något som tynger dig. Undrar du något så ring eller skicka ett mail. Välkommen att boka tid!
20570

Boka tjänst

Samtalsterapi

  • Samtalsterapi - Digitalt
    60 minuter, 400 krMer info
    Boka

Personal

noImage
IsabelSamtalsterapeut
qliro

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

HQ VOX är ett nystartat företag som drivs av mig, Isabel. Jag är utbildad samtals- och KBT terapeut. Min primära verksamhet drivs digitalt, men det finns möjlighet att ses på lokal i Göteborg om detta önskas. Företag kan boka både digitalt eller att jag kommer ut på plats om det är maximalt 2 timmars resväg från Göteborg. Det som erbjuds är samtalsterapi för medarbetare, föreläsningar, medling vid konflikt eller omorganisation och krisstöd. Många gånger är det svårt att komma ifrån arbete eller skola under dagtid och därför erbjuder HQ VOX många bokningsbara tider förlagda på eftermiddagar, kvällar och helger. Under hösten kommer HQ VOX att starta upp stödgrupper med olika fokus. Mer information om detta kommer längre fram.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Många bokningsbara tider finns under eftermiddagar, kvällar och helger för att erbjuda dig möjligheten till samtal utan att det påverkar arbete eller skola med mera.
  • 07354046 XXVisa nummer

  • Online, 433 44, Partille