1. Hem
  2. Kiropraktik Stockholm

Kiropraktorvård Stockholm Vasastan

betyg4.9 Fantastiskt bra(325 betyg)
Sankt Eriksgatan 65, 113 32, Stockholm
Hos oss på Kiropraktorvård Stockholm Vasastan träffar ni kiropraktorer med lång erfarenhet. Vi erbjuder dagligen akut- och jourtider. Vår kiropraktik byggs på personcentrerad behandling av expertis, lyhördhet och medmänskliga värden. Boka din tid och upplev lättnaden. Varmt välkomna!
14419

Boka tjänst

Kiropraktik

  • Kiropraktik
    40 minuter, 780 krMer info
    Boka
  • Kiropraktik kort
    20 minuter, 600 krMer info
    Boka

Massage

  • Friskvård
    Massage Friskvårdsberättigad
    40 minuter, 930 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Marcus Vig
4.9
(307 betyg)
Leg. Kiropraktor
qliro
Marcus är leg. kiropraktor med vidareutbildning inom långvarig/återkommande smärta. Utfärdade diplom från karolinska institutet i smärta på avancerad nivå och i tillämpad beteendemedicin. x Leg. Kiropraktor sedan 2017 x Rehabansvarig Landslaget i volleyboll (herr) 2018 x Rehabansvarig Hammarby Ishockey 2019 x Kiropraktor under produktion "vem kan slå Anja och Foppa" 2019 x Ansvarig för vidareutbildning inom smärta akut och långvarig internt primärvården 2021
noImage
Martin Hallqvist
4.8
(18 betyg)
Leg. Kiropraktor, Dipl Massageterapeut
Martin är leg. kiropraktor med över 7 års klinisk erfarenhet. Även utbildad massageterapeut med över 10 års erfarenhet.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
325 betyg
Maria B.
till Marcus Vig
Jag har gått till Marcus flertalet ggr med ryggproblem. Pga förändrad och extrem värk och svårigheter med mobiliteten bokade jag tid idag. Trots att han "känner" min rygg ganska bra vid det här laget så var han ändå extremt noga med att undersöka och ställde frågor för att kunna ringa in det nya problemet som uppstått. Det gör att man får ännu mera tillit till honom då han verkligen tar allt på största allvar och det är skönt att bli lyssnad på till 100%. Marcus är extremt professionell, han har enormt mycket kunskap och är i särklass den bästa kiropraktorn jag någonsin gått till. Han är empatisk, inkännande och man får sig alltid ett skratt eller två när man är där. Letar någon efter en fullkomligt fantastisk kiropraktor så behöver ni inte leta längre...

Visa mer

Ibrahim D.
till Marcus Vig
👏🏾 Amazing Markus!!

Visa mer

Elisabeth B.
till Marcus Vig
Lyhörd och kunnig

Visa mer

Henrik L.
till Marcus Vig
Trevlig, hjälpsam och full av kunskap. Även inlyssnande och metodisk. Förklarar pedagogiskt och enkelt. Guidar dig fram genom att ställa frågor om dina smärtor och symptom för och steg för steg utröna vad som troligen är orsaken till dom för och på så sett komma fram till den behandlingsplan som passar just dig bäst. All in all ett ytterst proffsigt bemötande. Jag kan med varm hand rekommendera Marcus till någon som kämpar med smärta i muskler och leder runt ryggen. Och han var även insatt i musklerna utanför ryggen med. Var ungefär som en biologilektion, med den skillnaden att det han berättar om har du verkligen nytta av. Tveka inte. Känner du smärta så besök han redan idag.

Visa mer

Om företaget

Kiropraktorvård Stockholm Vasastan erbjuder dig specialiserad konsultation och behandling vid långvariga, återkommande såsom akuta smärtbesvär. Behandling vid bland annat: - Ryggskott - Långvarig ryggsmärta - Höftsmärta - Bröstryggssmärta - Nacksmärta - Armbågssmärta / Musarm - Huvudvärk Du får alltid: - Diagnos inklusive smärtklassificering. - Väl avvägda behandlingsmetoder såsom HVLA-manipulation, Mjukdelsbehandling, rehabilitering, stressreducerande tekniker vid behov och råd för självhjälp. Vi arbetar tätt med övrig vård och har kontakter för vidare bedömning om så skulle vara indikerat utifrån dina symtom för att du ska få ut det du vill av livet så snabbt som möjligt! Vi har för tillfället samarbete med följande försäkringsbolag: If Falck healthcare SOS International DKV Hälsa Välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt