1. Hem
  2. Stylist Västra Frölunda

Lindex Västra Frölunda

5
5 Betyg
Frölunda torg, 421 44, Västra Frölunda
Dags att uppdatera garderoben? Vi finns här för att guida dig. Vi älskar att hjälpa våra kunder att göra kloka och medvetna val. Våra personal shoppers ger dig råd och tips kring plagg som kompletterar din garderob på bästa sätt eller hjälper dig att hitta rätt passform. Boka ett kostnadsfritt tillfälle idag och få hjälp med att hitta kläder du kommer älska att använda. Obs! Om de tillgängliga tiderna inte fungerar för dig, kontakta din butik så hjälper de dig.
20501

Boka tjänst

Personal Shopper

  • Uppdatera din garderob (60min)
    60 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka
  • Hitta din perfekta BH (30min)
    30 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka
  • Hitta din perfekta byxa (30min)
    30 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka

Betyg och recensioner

5 av 5Baserat på 5 betyg
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna2 recensioner från 5 betyg
Theres W.
Så inspirerande och rolig stund! Jag gick därifrån lycklig, full av idéer och tips samt extremt boostad. Direkt kände jag mig fin, förstådd och jag fick verkligen odelad uppmärksamhet. Alla borde göra detta!
Lena S.
Personal shopper Malin har öga för både helheten och detaljer. Ett besök hos henne för att få hjälp med garderoben är ren glädje. Några plagg för att komplettera det man har och snitsa till det eller mycket nytt för att få en ny stil spelar ingen roll. Hon är skicklig på bådadera och man känner sig fin och välklädd.
Visa fler recensioner

Om företaget

Lindex är ett av Europas ledande modeföretag som erbjuder ett inspirerande och prisvärt mode. Lindex högre syfte är att stärka och inspirera kvinnor överallt, med ett hållbarhetslöfte är att göra skillnad för framtida generationer genom att stärka kvinnan, respektera planeten och stå upp för mänskliga rättigheter.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 01045260 XXVisa nummer

  • Frölunda torg, 421 44, Västra Frölunda