1. Hem
  2. Hälsa Göteborg

Luiza Elik - Terapeut & Coach

4.9
74 Betyg
Mässans gata 10, 41251, Göteborg
Efter tre fantastiska år i Japan, där jag absorberat både kultur och nya perspektiv, är jag nu tillbaka i vårt vackra Sverige. Med 15 års erfarenhet möter jag dig professionellt, effektivt och empatiskt. Jag erbjuder individuell samtalsterapi, parterapi, coaching och föreläsningar. Jag är utbildad i Neuro Lingvistisk Programmering, (NLP), Kognitiv beteende terapi, (KBT), Hypnoterapi samt Emotional Freedom Technique EFT & Tapping. Dessa anser jag vara de mest effektiva terapiformerna idag för en hållbar livsförändring. Mina klienter sträcker sig från chefer till offentliga personer, privatpersoner, företag och allt däremellan. Till mig söker sig människor med mental ohälsa, ångest, depressioner, låg självkänsla, dåliga relationer, familjekonflikter, barndomstrauman och mycket annat som livet utmanar oss människor med. Mitt mål är att ge dig verktyg, insikter och förståelse för att du snabbt ska märka positiva förändringar när du går i terapi och personlig utveckling hos mig.
11491

Boka tjänst

Tjänst

  • Samtalsterapi/NLP
    50 minuter, 995 krMer info
    Boka
  • Livscoaching
    50 minuter, 995 krMer info
    Boka
  • Familjerådgivning/Parterapi/ Parcoaching
    50 minuter, 995 krMer info
    Boka
  • Singelcoaching/Dejtingcoaching
    50 minuter, 995 krMer info
    Boka
  • EFT & Tapping
    50 minuter, 995 krMer info
    Boka
  • Hypnoterapi - Kostnadsfri konsultation
    15 minuter, Varierande prisMer info
    Boka

utövare

noImage
4.9
Luiza Elik
Samtalsterapi & Coaching
Med 15 års erfarenhet möter jag dig professionellt, effektivt och empatiskt. Jag erbjuder individuell samtalsterapi, parterapi, coaching och föreläsningar. Jag är utbildad i Neuro Lingvistisk Programmering, (NLP), Kognitiv beteende terapi, (KBT), Hypnoterapi samt Emotional Freedom Technique EFT & Tapping. Dessa anser jag vara de mest effektiva terapiformerna idag för en hållbar livsförändring. Mina klienter sträcker sig från chefer till offentliga personer, privatpersoner, företag och allt däremellan. Till mig söker sig människor med mental ohälsa, ångest, depressioner, låg självkänsla, dåliga relationer, familjekonflikter, barndomstrauman och mycket annat som livet utmanar oss människor med. Mitt mål är att ge dig verktyg, insikter och förståelse för att du snabbt ska märka positiva förändringar när du går i terapi och personlig utveckling hos mig.

Betyg och recensioner

4.9 av 5Baserat på 74 betyg
5
(63)
4
(11)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna21 recensioner från 74 betyg
Nina B.
till Luiza Elik
Jag kan inte rekommendera Luiza nog. Jag gick ifrån mitt första möte med en riktig aha-känsla. Äntligen någon som fattar, lyfter men också utmanar. Att gå till Luiza är den bästa investeringen jag kunnat göra för mig själv!
Susanna S.
till Luiza Elik
Jag är glad att jag tog mig modet till att kontakta Luiza, Jag har pratat med olika psykologer men ingen av dem förstått mig som Luiza. Genom sin professionella vägledning utmanat hon mig att dyka djupare i mig själv och inse att de känslor som överväldigade mig. Hon gav mig redskapen jag behövde att börja tänka positivt.
Matilda L.
till Luiza Elik
Jag har gått till Luiza från och till i flera år och efter varje besök känns det ALLTID såååååå mycket bättre och ångesten lättar. Hon är helt fantastisk på att få en att sätta ord på sina känslor och tankar. Jag skulle rekommendera henne till ALLA jag känner och inte känner. Hon är helt enkelt bäst!!!
Tomislav N.
till Luiza Elik
Trevligt och avslappnat möte, början på en längre session framöver där vi försökte hitta faktorer längs vägen som skapat ångest och negativa känslor sedan barndomen. Ser fram emot att få fortsätta detta och få verktyg att hitta lugnet i mig själv.
Visa fler recensioner

Om företaget

Luiza Elik har arbetat med Samtalsterapi, Livscoaching, Mental Coaching & Rådgivning sedan 2009. En erfaren och mycket skicklig Coach, Terapeut och Föreläsare. För dig som vill ha snabba resultat är Luiza den man går till. Hon kan hantera alldagliga problem men även djupare sår som kan ha orsakats i barndomen.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppnar snart
    • Mån10:00 - 17:00
    • Tis12:00 - 19:00
    • Ons10:00 - 17:00
    • Tor12:00 - 19:00
    • Fre10:00 - 17:00
    • LörStängd
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Hittar du ingen ledig tid eller behöver du en tid utanför ordinaire öppettider är du välkommen att kontakta mig på tlf nr 0707785605.
  • Mässans gata 10, 41251, Göteborg