1. Hem
  2. Makeup Johanneshov

Madelene Alfredsson Färganalys och Styling

5
103 Betyg
Hallvägen 27, 12162, Johanneshov
Välkommen! Färganalys och styling med hållbarhet i fokus
21754

Boka tjänst

Färganalys

  • Färganalys Singel
    120 minuter, 1 799 krMer info
    Boka
  • Färganalys Duo
    180 minuter, 2 999 krMer info
    Boka
  • Färganalys Trio
    240 minuter, 4 199 krMer info
    Boka

Färganalys Grupp (endast tider på helger)

  • Färganalys grupp (4-6pers)
    150 minuter, Från 1 796 krMer info
    Boka
  • Färganalys grupp (7-10pers)
    210 minuter, Från 3 143 krMer info
    Boka

Garderobsanalys

  • Garderobsanalys
    300 minuter, 3 499 krMer info
    Boka
  • Färg + garderobsanalys
    420 minuter, 4 899 krMer info
    Boka

Personlig Shopping/Styling

  • Personlig shopping konsultation
    30 minuter, Varierande prisMer info
    Boka

Personal

noImage
5
Madelene Alfredsson
Färganalytiker och stylist
Certifierad färganalytiker med bakgrund inom kostym för film och tv. Vill skapa hållbara garderober genom färganalyser och garderobsanalyser.

Betyg och recensioner

5 av 5Baserat på 103 betyg
5
(100)
4
(3)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna47 recensioner från 103 betyg
Alexandra P.
till Madelene Alfredsson
Både kört Färganalys och Garderobsanalys med Madelene, hon tar emot en och ens önskemål så himla fint och utmanar en på bästa sätt! 10/10
Nina S.
till Madelene Alfredsson
En helt fantastisk upplevelse! <3 Madelene är så kunnig, proffsig, härlig och inspirerande. Nu är det slut på felköp, så roligt att förstå och se så tydligt vad man passar i och inte. Tack snälla Madelene!!!
Elina R.
till Madelene Alfredsson
Medelene är så kunnig och har verkligen ett öga för mode och styling. Jag är supersupernöjd!
Marie G.
till Madelene Alfredsson
Så mycket värt. Fattar nu varför jag gjort så mycket returer tidigare. Madelene visade mig en färgskala jag knappt tittat åt tidigare. Blir till att skänka bort en del och annat kommer jag att sälja. Vore kul om Madelen kunde ordna klädbytardagar, så man snabbt och på ett bra sätt för miljön kan förnya sin garderob.
Visa fler recensioner

Om företaget

Jag hjälper människor att få ett hållbart förhållande till sin garderob och stil genom personliga möten där vi analyserar färg, form och behov. Välkomna till min studio i Slakthusområdet, Stockholm. Hit kan du komma för en färganalys för dig själv eller i små eller stora grupper. Vi tar reda på vilka nyanser av färg som harmoniserar med din naturliga färgsättning och framhäver ditt bästa jag. För färganalys behöver du vara så nära dina naturliga färger som möjligt. Om du brukar färga ditt hår och ögonbryn/fransar bör du vänta med att boka in färganalys tills du har en liten utväxt på håret och färgen på ögonbrynen/fransarna gått ur. Under en garderobsanalys går vi igenom din garderob och ser vi hur vi kan använda dina befintliga klädesplagg och accessoarer på ett nytt sätt genom styling och omsömnad för att nå dina stilmål. Vi ser vad du behöver rensa ut och vad du behöver lägga till för en hållbar garderob samt vilka dina bästa silhuetter är. Garderobsanalysen sker hemma hos dig. Där garderoben inte räcker till erbjuder jag mina styling och personlig shopping tjänster. Låt mig hitta den perfekta outfiten till det speciella tillfället, eventet eller arbetsintervjun. Mer information om mig och mina tjänster hittar du på min hemsida: www.madelenealfredsson.com För frågor vänligen skicka mejl till: info@madelenealfredsson.com

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Madelene Alfredsson

Bilder

Detaljer och kontakt