1. Hem
  2. Hudvård Oxie

Medlina

4.9
12 Betyg
Oxievångsvägen 434, 238 39, Oxie
Varmt välkommen till Medlina, en plats för dig att finna din inre kraft för att må så bra som möjligt. 🤗
20682

Boka tjänst

Personlig utveckling

  • Förberedande kostnadsfritt samtal
    45 minuter, Varierande prisMer info
    Boka
  • Din helande väg 5 sessioner x 60 min
    60 minuter, 5 500 krMer info
    Boka

Reiki

  • Reiki Healing 90 min inkl. samtal på distans
    90 minuter, 1 250 krMer info
    Boka
  • Reiki 40 min på distans
    40 minuter, 600 krMer info
    Boka

Coaching

  • Coaching 60 min
    60 minuter, 1 100 krMer info
    Boka

Personal

noImage
4.9
Lina

Betyg och recensioner

4.9 av 5Baserat på 12 betyg
5
(11)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna12 recensioner från 12 betyg
Petra V.
till Lina
Väldigt givande session!
WilmaHilma
till Lina
Jag hade min första reaki healing på distans med Lina och den var fanatiskt. Jag är väldigt positivt överraskad över hur allt hängde ihopa av både de jag fick till mig under healing och vad Lina fick till sig. Jag uppskattade verkligen samtalet efter där man verkligen fick tid att gå tillbaka och reflektera och korten som drogs var riktigt spännande och gav en fin avslutning till healingen. Jag kan varmt rekommendera Lina, hon är väldigt duktig på att förklara och hon ger en trygg och lugnande känsla som gör det väldigt enkelt för en att förmedla sina känslor. Jag är väldigt tacksam för denna upplevelsen och att Lina var den som healade mig🩷
Katja H.
till Lina
Jag fick en 90 minuter Reiki session som var helt magiskt. Jag provade Reiki tidigare men kände inte något då. Nu svarade min kropp hela tiden på Linas energi och satt igång olika känslor. Som hon fångade och berättade efteråt. Även symbolerna och tarotkorten hon fick upp stämde in på mig. Kan bara varmt rekommendera att komma till Lina när din kropp behöver läka och du behöver vägledning i ditt liv.
Mariann S.
till Lina
Lina är en fantastisk människa. Duktig på att lyssna och coacha. Tack Lina!
Visa fler recensioner

Om företaget

Medlina tar hand om dig och din hälsa inifrån och ut. Jag är utbildad Reikimaster och diplomerad coach enligt ICF och arbetar holistiskt för ditt högsta bästa. Jag ser till att möta dig där du är. Genom att kombinera mina kunskaper som Reikimaster och coach, skapar jag en helhetsapproach för att främja både din fysiska och mentala hälsa. Med engagemang och äkthet skapar jag en trygg och stödjande miljö där du kan utforska och utvecklas. Med Medlina vid din sida får du en erfaren guide som brinner för att stödja dig på din personliga utvecklingsresa. Det är oerhört viktigt för mig att verka utifrån mitt hjärta, att vara genuin och äkta i mötet med dig. Jag älskar mötet med människor och att få vara del i att guida dig till att finna din potential och mål.

Bilder

Detaljer och kontakt