1. Hem
  2. Kiropraktik Täby

MJ Kiropraktik

betyg4.7 Fantastiskt bra(87 betyg)
Saluvägen 1, 187 66, Täby
Ont i ryggen? Upplev lättnad från ryggskott och nackspärr med kiropraktisk vård i Arninge, Täby. Återfå smärtfrihet och rörlighet för en aktiv livsstil. Boka din tid idag och sätt kurs mot en smärtfri framtid
9506

Boka tjänst

Behandlngar

  • Kiropraktor behandling
    30 minuter, 700 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Michael Johansson
4.7
(87 betyg)
Leg. Kiropraktor
Jag är mycket glad över mitt val att utbilda mig till kiropraktor. Mitt mål är att hjälpa mina patienter att uppnå en bättre hälsa genom kiropraktorbehandling och råd kring förebyggande övningar. Utöver behandling ger jag information om hur kroppen fungerar samt varför det är viktigt att serva kroppen med regelbunda goda vanor.

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
87 betyg
Lily B.
till Michael Johansson
Bra bemötande!

Visa mer

Lars L.
till Michael Johansson
Har använt Michael under många år. Han är kunnig, varsam och man känner sig trygg

Visa mer

Pia A.
till Michael Johansson
ALltid lika nöjd efter ett besök hos Michael. Skicklig kiropraktor med bra inkänning för vad som funkar för min kropp och mina utmaningar. Arbetar målmedvetet och noggrant.

Visa mer

Catarina J.
till Michael Johansson
Återigen blir jag mer än nöjd efter en behandling. Mikael är otroligt kunnig, varsam och enormt skicklig. Jag har gått där i ca ett halvår och sköter inte träning som jag borde, dessutom har jag haft min skada i ca 30 år så det tar tid att få ordning på. Utan Mikaels hjälp och stöd hade jag inte haft det hopp jag har idag att kunna fjällvandring.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till MJ Kiropraktik, där din hälsa och välbefinnande är i trygga händer! Jag är Michael Johansson, leg. kiropraktor med över två decenniers erfarenhet. Sedan 2009 har jag ägnat mig helt åt kiropraktik och genomför cirka 2000 behandlingar årligen. Min passion ligger i att hjälpa människor i Arninge, Täby, och omnejd att återfå en smärtfri och aktiv livsstil. Omfattande erfarenhet och dedikation: Med en kiropraktisk karriär sedan år 2000 och fullt engagemang sedan 2009, har jag utvecklat djupgående kunskap och färdigheter för att behandla både akuta och kroniska besvär. Mina behandlingar är skräddarsydda för att passa varje individ och återskapa optimal rörlighet. Mångsidig målgrupp och specialistkompetens: Oavsett om du är en yrkesarbetare eller idrottare, tar jag hand om patienter i alla åldrar från 7 år och uppåt. Min specialitet är att behandla rörlighet i ryggen genom manipulationsbehandlingar och muskelbehandlingar, vilket ger långsiktiga resultat och främjar optimal muskelfunktion. Förebyggande och långsiktig hälsa: Utöver att lindra smärta, fokuserar jag på att erbjuda rådgivning om förebyggande åtgärder och stabiliserande övningar. Målet är att skapa en grund för långsiktig hälsa och välbefinnande, vilket gör att mina patienter kan njuta av en aktiv livsstil utan smärta och obehag. Specialiserad på olika områden: Genom att ha arbetat inom primärvårdsrehabilitering och behandlat ett brett spektrum av besvär, från smärta i ländryggen, nacken och axel/skuldra till ländrygg/bäcken och fötter, är jag en mångsidig primärvårdsgivare med kompetens att hantera olika tillstånd i rygg och leder. Investera i din hälsa: Att välja kiropraktisk vård hos MJ Kiropraktik innebär att du investerar i din rörlighet, minskar värk och skapar en bättre vardag. Varje steg du tar med oss är en investering i ditt välmående.

Bilder

Medlem i Kiropraktiska Föreningen i SverigeMedlem i Kiropraktiska Föreningen i Sverige
Detaljer och kontakt