1. Hem
  2. Annan Solna

TegenRehab

5
161 Betyg
Centralvägen 6, 171 68, Solna
Välkommen till Tegen Rehab! Här får du personlig behandling och träning, skräddarsydd för dina behov. Boka din tid enkelt online och ta första steget mot en starkare och smidigare kropp. Vi ser fram emot att hjälpa dig!
9609

Boka tjänst

Massage

  • Idrottsmassage
    45 minuter, 795 krMer info
    Boka

Övrigt - Annan

  • Kiropraktik Nybesök
    45 minuter, 700 krMer info
    Boka
  • Konsultation via telefon
    10 minuter, Varierande prisMer info
    Boka
  • Kiropraktik Återbesök
    30 minuter, 700 krMer info
    Boka

Träning

  • Personlig Träning
    30 minuter, 590 krMer info
    Boka

Personal

noImage
5
Kendi Johansson
Leg. Kiropraktor
qliro
▪︎ Leg. Kiropaktor, thaimassör, certifierad inom dry needling och PT. ▪︎ 17 år erfarenhet inom många dansstilar. ▪︎ Tidigare utövat fotboll, klättring, thaiboxning, boxning och MMA.

Betyg och recensioner

5 av 5Baserat på 161 betyg
5
(155)
4
(6)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna64 recensioner från 161 betyg
Johanna L.
till Kendi Johansson
Toppklass!
Julia L.
till Kendi Johansson
10/10 aldrig upplevt någon som hittar rätt punkter och knutar på samma sätt som Kendi! Wow säger jag bara!
D A.
till Kendi Johansson
Proffsig, bra bemötande och hjälpsam!
Elina B.
till Kendi Johansson
Bäst!
Visa fler recensioner

Om företaget

Tegen Rehab grundades i mars 2023 med målet att erbjuda skräddarsydd rehabilitering och träning för individer i alla åldrar och nivåer. Vi är strategiskt belägna i hjärtat av Solna Centrum, där vi har direkt tillgång till gallerian, bussterminalen, tunnelbanan och 2 timmar fri parkering. Vår placering gör det enkelt och smidigt för dig att ta dig till oss oavsett om du kommer med bil eller kollektivtrafik. Vi är en del av Crossfit Tegen, vilket ger oss en unik möjlighet att kombinera traditionell rehabilitering med modern träningsfilosofi. Genom att integrera träning och behandling på ett och samma ställe kan vi erbjuda en helhetslösning för dig som vill förbättra din hälsa, återhämta dig från en skada, eller helt enkelt maximera din fysiska potential. Hos Tegen Rehab möter du ett erfaret team som är dedikerade till att ge dig bästa möjliga vård och support. Vi arbetar med individanpassade behandlingsplaner och ser till att du får det stöd du behöver för att nå dina mål, oavsett om det handlar om smärtlindring, förbättrad rörlighet, eller ökad styrka och kondition. Välkommen till Tegen Rehab – vi hjälper dig att ta nästa steg mot ett starkare och friskare liv!

Bilder

Detaljer och kontakt