1. Hem
  2. Massage Stockholm

Top Performance Institute AB

betyg4.9 Fantastiskt bra(1079 betyg)
Vegagatan 15, 113 29, Stockholm
Vill du ha hjälp med din smärtproblematik av de bästa i branschen? Då är du välkommen till oss! Vi har 15 års erfarenhet inom behandling, coaching och utbildning. Vi jobbar med allt ifrån privatpersoner till världseliten av atleter. Alla är välkomna!
18381

Boka tjänst

Kiropraktik / Naprapati

  • Kiropraktik/Naprapati, Medicinsk massageterapi & Rehab 30min
    480 krMer info
    Boka
  • Kiropraktik/Naprapati, Medicinsk massageterapi & Rehab 60min
    790 krMer info
    Boka
  • Kiropraktik/Naprapati, Medicinsk massageterapi & Rehab 90min
    1 150 krMer info
    Boka

Friskvårdsmassage

  • Förebyggande massagebehandling (Idrottsmassage) 30min
    600 krMer info
    Boka
  • Förebyggande massagebehandling (Idrottsmassage) 60min
    980 krMer info
    Boka
  • Förebyggande massagebehandling (Idrottsmassage) 90min
    1 430 krMer info
    Boka

Rehab

  • Rehabiliteringsträning/Fysioterapi/Sjukgymnastik 30min
    480 krMer info
    Boka
  • Rehabiliteringsträning/Fysioterapi/Sjukgymnastik 60min
    790 krMer info
    Boka

Nutrition

  • Kostrådgivning & Näringsrådgivning 60min
    790 krMer info
    Boka

Hälso- och Funktionsanalys

  • Hälso- och Funktionsanalys "Kroppsförvandling Baseline" 2x 60 min besök
    1 590 krMer info
    Boka

Försäkringsärende SOS International

  • Kiropraktisk behandling (Via Försäkring)
    30 minuterMer info
    Boka

utövare

noImage
André de Klonia Leg. Kiropraktor, Medicinsk massageterapeut & Personlig tränare.
4.9
(541 betyg)
noImage
Morgan Axelsson Leg. Kiropraktor, Medicinsk massageterapeut & Personlig tränare.
4.9
(538 betyg)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
1079 betyg
Jennie H.
till Morgan Axelsson Leg. Kiropraktor, Medicinsk massageterapeut & Personlig tränare.
Alltid lika kunniga, trevliga & hjälpsamma

Visa mer

Simon M.
till André de Klonia Leg. Kiropraktor, Medicinsk massageterapeut & Personlig tränare.
Jag har tränat och varit aktiv ett bra dag, gått till flera kiropraktorer i livet och André är hittills bäst. Väldigt kunnig, effektiv och supertrevlig. Han kommer bli mitt förstahandsval här i Eskilstuna från och med nu!

Visa mer

Marie L.
till Morgan Axelsson Leg. Kiropraktor, Medicinsk massageterapeut & Personlig tränare.
Jag är lika tacksam varje gång då jag haltar in och skrider ut! Heja Morgan !!! Från Marie

Visa mer

Sophie F.
till André de Klonia Leg. Kiropraktor, Medicinsk massageterapeut & Personlig tränare.
Snabb på smärtan. Grundlig behandling. I mitt fall har jag smärtsamma spänningar i både över och underkropp. Vi brukar välja viket område som ska prioriteras och då går Andre igenom alla stora muskler. Behandlingen blir grundlig - ”inte lite här och där”. Han är heller Inte rädd för att ta i. När han är klar kan jag andas!

Visa mer

Om företaget

Vi är Legitimerade kiropraktorer, Medicinska massageterapeuter och Personliga tränare med kompetens inom nutrition samt sömn- och stresshantering. Vi har ett stort utbud av behandlingar och tjänster för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Vi hjälper dig med besvär från topp till tå, undersöker varför, tar reda på vad grundorsaken är samt identifierar hur vi kan hjälpa dig att bli symtomfri så snabbt som möjligt genom en optimalt individanpassad behandlings- och rehabiliteringsplan. Vår kiropraktorklinik på Vegagatan 15 ligger 50 meter från Odenplan station och erbjuder tjänster samt produkter för att optimera patienters livskvalitet och hälsa. KLIPPKORT: Om du vet med dig att du behöver fler behandlingar eller vill dela på ett klippkort med nära och kära för ett billigare pris, finns möjligheten att inhandla det på plats hos oss efter ditt besök. Klippkort finns för Kiropraktik/Naprapati (Sjukvård, 0 % moms) och för Friskvårdsmassage (Friskvård, 25% moms). PRIS: 5 behandlingar (60 minuter/styck) ger 5% rabatt på totalbeloppet. 10 behandlingar (60 minuter/styck) ger 10% rabatt på totalbeloppet. 20 behandlingar (60 minuter/styck) ger 15% rabatt på totalbeloppet. Det går även bra att boka 30 och 90 minuters behandlingar på ditt klippkort, men då räknas 30 minuter som 0,5 behandlingar och 90 minuter som 1,5 behandlingar.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån07:00 - 15:00
    • Tis07:00 - 15:00
    • Ons07:00 - 15:00
    • Tor07:00 - 15:00
    • Fre07:00 - 15:00
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07633888 XXVisa nummer

  • Vegagatan 15, 113 29, Stockholm