1. Hem
  2. Hälsa Brantevik

Växtvärk Coaching

5
13 Betyg
På distans, 27238, Brantevik
Jag hjälper dig att lära känna ditt sanna jag så att du kan leva det livet du alltid har förtjänat. Välkommen till Växtvärk Coaching!
19732

Boka tjänst

Coaching

  • Lära-känna samtal - 30 min
    30 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka

Personal

noImage
5
Victor

Betyg och recensioner

5 av 5Baserat på 13 betyg
5
(13)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna6 recensioner från 13 betyg
Amanda L.
till Victor
Jag går just nu kursen Din tid att skina och jag tycker den är så välarbetad och bra. Victor hjälper mig att ta fram den visdom som finns inom mig. Ett helt nytt sätt att leva som jag tar med mig framåt i livet.
Sandra H.
till Victor
Kan varmt rekommendera Victor som coach! ❤️ Har gått kursen ”Din tid att skina” med Victor och har lärt mig mycket om mig själv och fått lärdomar som jag tar med mig lång tid framöver. Tack för en fantastisk kurs!
Theres W.
till Victor
Rekommenderar denna människa enormt mycket! Så genuin, fin och man blir så glad barra av att prata med honom och han om någon får alla människor att må bra. Vänd er hit om ni söker någon som kan ge dig vägledning i livet o som vet vad både framtidstro, hopp och kärlek är. Han har bred erfarenhet av livet och han känner medmänniskor som få andra o han har de rätta verktygen som jag tror alla behöver för att reda ut livets frågetecken i både toppar och dalar i vad det än kan handla om. :) Med manifestationer är möjligheterna oändliga o utan gränser för allt man kan uppnå o det lär man sig av hans kurs o erfarenheter. Allt man sänder ut kan bli till något stort o livsförändrande till det bättre. <3
Karin S.
till Victor
Så fin och inkännande astroreading! Den gav mig många nya perspektiv.
Visa fler recensioner

Om företaget

Hej vackra du! Välkommen till min bokningssida! Här kan du boka bland annat lära känna samtal till mina samtalspaket eller kurser. Läs mer om mig och mitt företag på www.vaxtvarkcoaching.se Med värme och kärlek, Victor Södling Växtvärk Coaching

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Öppet efter tidsbokning.
  • 7086644 XXVisa nummer

  • På distans, 27238, Brantevik