hudvård kungälv · 343 träffar

Välj olika behandlingar såsom peeling, microneedling och vaxning. Boka hudvård i kungälv!

Populärast

Vackeriet Pro

Vackeriet Pro
Åkergatan 16, Kungälv
betyg4.9/5(27)
Tid fr. 14.40, imorgon

Varmt välkommen! Epassi |Aroma Avkoppling | Djupgående massage | Lashlift | Browlift | Sockervax | Ansiktsmassage | Friskvårdbidrag Jag heter Svetlana och jag är certifierad massage terapeut sedan 2014. Jag strävar efter att fa mina kunder att känna sig så bra som möjligt både inifrån och utifrån. Om du inte hittar en tid här som passar välkommen att SMSa mig ☎️ 0767108545 Mejl  📧 vackerietpro@gmail.com  Studenter och pensionärer får alltid rabatt 10% på alla behandlingar

Kampanj PresentkortFriskvårdskort

H+ Hudvårdsklinik

H+ Hudvårdsklinik
Västra Gatan 61, Kungälv
betyg5/5(14)
Tid fr. 10.45, mån 24 juni
qliroPresentkort

City Salongen

City Salongen
Strandgatan 64, Kungälv
betyg4.7/5(1480)
Tid fr. 17.00, mån 24 juni

Välkommen till ett passionerat och kreativt team som brinner för färg, form, klippteknik och din personlighet. Som kund hos oss vill vi att du ska känna dig speciell. Med glädje och passion anpassar vi din frisyr och stil utifrån det unika i dig. Hos oss känner du arbetsglädjen i ett välutbildat team med Gesällbrev & Mästarbrev. Eftersom besöket hos oss ska vara en lugn och avkopplande upplevelse så kan vi även bjuda på massage i våra sköna shamponerigstolar. Information till dig som ska boka behandling, känner du dig osäker med bokningen eller har du långt/tjockt hår rekommenderar vi att du ringer till oss för bokning .  0303-12072 O.B.S Ibland när ni söker efter tid på boka direkt så visas ej alla lediga tider. Tyvärr beror det på att det kanske fattas några minuter för att eran behandling ska få plats och då döljer boka direkt den tiden. Så vi rekommenderar att ni ringer till oss för bokning.

qliroCertifikatPresentkort

LightPulse Kungälv AB

LightPulse Kungälv AB
Västra Gatan 73, Kungälv
betyg4.8/5(122)
Tid fr. 10.45, mån 24 juni
KampanjqliroCertifikatPresentkort

Studio Ella Kungälv,Stenungsund, Göteborg

Studio Ella Kungälv,Stenungsund, Göteborg
VIKINGAGATAN 4, Kungälv
betyg4.8/5(900)
Tid fr. 13.20, mån 24 juni
Presentkort

Beauty Center _ Studio

Beauty Center _ Studio
Torggatan 2, Kungälv
betyg4.9/5(279)
Tid fr. 14.00, mån 24 juni
Presentkort

Kongahällakliniken

Kongahällakliniken
Uddevallavägen 13, Kungälv
betyg4.8/5(655)
Tid fr. 08.30, tis 25 juni
Presentkort

Helens Naturhälsa

Helens Naturhälsa
Uddevallavägen 9, Kungälv
betyg4.8/5(226)
Tid fr. 08.00, ons 26 juni
Presentkort

Faceline by Camilla

Faceline by Camilla
Gymnasiegatan 2, Kungälv
betyg4.9/5(262)
Tid fr. 09.50, mån 24 juni
Kampanjqliro

Skinscape

Skinscape
Vikingagatan 4A, Kungälv
betyg4.9/5(191)
Tid fr. 10.00, tor 27 juni
Presentkort

YouFiirst

YouFiirst
Truckgatan 2, Kungälv
betyg4.8/5(473)
Tid fr. 14.45, tor 27 juni
Kampanj qliroCertifikatPresentkort

Beauty By Lana

Beauty By Lana
MUNKEGÄRDEGATAN 107, Kungälv
betyg4.9/5(147)
Tid fr. 11.40, mån 8 juli
qliroCertifikatPresentkort
Hair Nilsson

Hair Nilsson

Västra Strandgatan 2, Kungälv
betyg4.9/5(1522)

Emporio Beauty Skönhetsklinik

Emporio Beauty Skönhetsklinik
Arntorpsgatan 7B, Kungälv
betyg5/5(346)
Tid fr. 09.00, mån 24 juni
qliro

IP Beauty

IP Beauty
Sankt Halvardsgatan 7, Kungälv
betyg4.9/5(246)
Presentkort

Helakliniken

Helakliniken
Fontinvägen 19, Kungälv
Presentkort

Rosa's Doft & Hudvård

Rosa's Doft & Hudvård
Kongahällagatan 5, Kungälv
betyg4.4/5(55)
Presentkort

Kasid Aesthetics

Kasid Aesthetics
Göteborgsvägen 219, Bohus
betyg5/5(42)
E

Enmas Beauty Clinic

Kortedala Torg 7b, Göteborg
Presentkort

Forever Beauty Klinik

Forever Beauty Klinik
Stureplatsen 1, Göteborg
betyg4.8/5(12)
Tid fr. 17.00, idag

Välkommen till Forever Beauty Klinik! Hedens bästa klinik med mer än 10 års erfarenhet i Sverige inom skönhet och hälsa. Legitimerad personal med lång erfarenhet. Vi erbjuder olika behandlingar med en oförglömlig upplevelse. Vi erbjuder utbildningar om du vill börja inom skönhet branschen eller vill utöka din kunskap, vi kan även erbjuda utrustning för kliniker.

Kampanj qliroPresentkort

Elit hår&skönhet AB

Elit hår&skönhet AB
Hjalmar Brantingsgatan 3, Göteborg
betyg4.7/5(1040)
Tid fr. 14.10, idag
Presentkort

Karla Estetik AB

Karla Estetik AB
Järnvågsgatan 3, Göteborg
betyg4.9/5(56)
Tid fr. 17.30, idag

Välkommen till Karla Estetik! Vi erbjuder estetiska och medicinska injektionsbehandlingar med botox. Din behandling kommer att utföras av Dr. Leilla Faez, en legitimerad läkare. Vår målsättning är att ge dig fantastiska resultat. Innan behandlingen går vi noggrant igenom dina önskemål och eventuella frågor du kan ha.

qliroPresentkort

Silkor Beauty Center

Silkor Beauty Center
Hisingsgatan 28, Göteborg
betyg4.8/5(11)
Tid fr. 14.15, idag
KampanjqliroPresentkort

Clinic Luxe Victoria AB

Clinic Luxe Victoria AB
Odinsplatsen 6, Göteborg
betyg4.8/5(27)
Tid fr. 14.30, idag

Kvalite är viktigare än kvantitet. Välkommen kära kund till Clinic Luxe Victoria! Hos mig är det alltid störst fokus på kundens upplevelse, samt att vi uppnår det resultat du är ute efter. Vi på klinik Luxe Victoria arbetar med hudvård, kroppsvård och estetiska behandlingar. Vi använder oss av den allra senaste teknologin på våra utrustningar inom estetiska behandlingar. Med enormt synliga resultat inom anti aging, läkning av acne och ärrhud. Synligt resultat redan vid avslutad behandling. Varmt välkommen! (Tjänster avser kvinnor) Vi tillämpar 24h avbokningsregel som innebär att kunden ska avboka sin behandlingstid 24h innan den bokade tiden för att slippa debitering. Vid uteblivet besök debiteras kunden på hela behandlingsbeloppet.

qliroPresentkortFriskvårdskort

Laser focus clinique

Laser focus clinique
Kristinelundsgatan 4, Göteborg
betyg4.7/5(1038)
Tid fr. 14.55, idag

Missa inte vår månadserbjudande 2024, VÄRVA DINA VÄNNER! För varje vän du värvar får du 500 kr rabatt vid köp av minst 1 ml dermal filler eller Botulinumtoxin för 4 områden. Om du värvar 5 vänner har du tjänat in priset av en spruta som ett tack. När en vän du har värvat köper minst 1 ml fillersbehandling eller Botulinumtoxin för 4 områden räknas värvningen som fullständig. Om du dessutom värvar fem vänner till valfria ansiktsbehandlingar får du en ansiktsbehandling till ett värde av 1890 kr helt utan kostnad. Välkommen!

PresentkortFriskvårdskort

Reko Barbershop

Reko Barbershop
Plantagegatan 3, Göteborg
betyg4.8/5(19)
Tid fr. 15.00, idag

Varmt välkomna till Reko Barberashop! Den bästa och trevligaste salong i området med jätte många år erfaranhet.

Presentkort

KL Treatments - GÖTEBORG

KL Treatments - GÖTEBORG
Ostindiefararen 49, Göteborg
betyg4.9/5(175)
Tid fr. 12.30, imorgon

Söker du noggranna, trygga och kostnadseffektiva behandlingar? Då har du kommit rätt. Just nu har vi 10% rabatt för dig som besöker oss första gången <3 På marknaden finns det en mängd olika produkter, av varierande kvalité och kvalitetssäkring. Du som kund förtjänar transparenta aktörer i denna bransch, just därför varierar våra priser utifrån vald produkt. Vi rekommenderar för optimalt resultat, men du väljer. Vi har både Qliro och Klarna för delbetalningar. Obs: Obligatorisk att boka en konsultation 48h innan din behandling om du är ny kund eller inte varit hos oss de senaste 6 månader. Hos oss kan du förvänta dig en god upplevelse innan, under och efter behandlingen. Detta uppnår vi genom en god kommunikation, trygga behandlingar och uppföljningar av resultatet. Kommer du inte på ditt besök och inte har informerat om det, debiteras det med hela beloppet. Vill du veta mer om oss? kika gärna på vår instagram<3 https://www.instagram.com/kl_treatments Bästa hälsningar KL t

qliroPresentkort

Cultum

Cultum
Lilla Nygatan 2c, Göteborg
betyg5/5(975)
Tid fr. 10.00, mån 24 juni

Välkommen till Cultum framtidens injektionsklinik. Enligt lag måste alla injektionsbehandlingar föregås av en konsultation minst 48h innan behandling. Detta gäller för alla nya injektionskunder samt om det passerat mer än 6 månader sedan din senaste behandling. Vi rekommenderar att du bokar en konsultation via telefon eller online. Vi ringer då upp dig så får du fördjupad information om den specifika behandlingen. Du är också välkommen till kliniken på en konsultation om du hellre önskar det. Du kan även maila bilder/film för konsultation på info@cultumclinic.com Du väljer det som passar dig bäst. Alla våra konsultationer är helt kostnadsfria. Avbokning skall ske senast 24 tim innan behandling annars debiteras 1000:-. Åldersgräns: Du måste vara över 18 år för att göra behandlingar hos oss.

qliroPresentkort

INQLUSIVE

INQLUSIVE
Önneredsvägen 114, Västra Frölunda
betyg4.9/5(137)
Tid fr. 10.00, mån 24 juni

VÄLKOMMEN till INQLUSIVE - en kvalitetsklinik med behandlingar inom naturlig hälsa, friskvård, skönhet & rehab. Hos oss bokar du alltifrån friskvårds- & lymfmassage till ansiktsbehandlingar utförda av auktoriserad Hudterapeut samt avancerade cellulit- & fettreducerande behandlingar med apparatur. Vi erbjuder även hälsoanalyser & kostrådgivning samt har ett stort utbud på vitaminer & kosttillskott. För dig som söker högkvalitativ hudvård har vi fullt sortiment på eko-lyxprodukter från svenska M Picaut Swedish Skincare samt Exuviance & Neostrata. Huvudkliniken finner du i Göteborg (Önnered) samt filial i centrala Varberg. Boka tid på vår huvudklinik här på Bokadirekt & följ oss gärna på Instagram @inqlusive För bokning på vår filial i VARBERG ber vi dig maila till hello@inqlusive.se eller skicka ett DM via Instagram @inqlusive Välkommen till kliniken där helheten är inkluderad. /Team Inqlusive

PresentkortFriskvårdskort

New Hair Extensions Göteborg

New Hair Extensions Göteborg
Eklandagatan 62, Göteborg
betyg4.9/5(1093)
Tid fr. 17.00, mån 24 juni

Varmt välkommen till oss på New Hair Göteborg. Har du höga krav på kvalitet & kundservice så har du hittat helt rätt! Vi är en av väldigt få salonger i Sverige som har så lång erfarenhet och så bred kunskap. Vi utför professionella och skonsamma hårförlängningar med över 17 års erfarenhet. Våra kunder är väldigt nöjda. Hos oss får du ett unikt salongs-hår hår i världsklass till ett mycket bra pris då varumärket är vårt eget och därmed har vi inga mellanhänder. Håret är fantastiskt! Naturligt & väldigt lättskött men framför allt hållbart. Vi har kunder som använt sig av samma hår i 2 år. Vi på New Hair snackar inte, vi levererar! Läs gärna våra många och fantastiska recensioner. New Hair finns även i centrala Borås. Du kan även köpa ditt hår via vår webstore. Varmt välkommen att boka din tid hos oss.

qliroPresentkort