1. Hem
  2. Stylist Borås

Colors and Shapes Studio

Inte tillräckligt med recensioner än
Andra Villagatan 12, 504 53, Borås
Vi ser med glädje fram emot att välkomna dig till vår varma och inspirerande miljö, där mångfalden inte bara är välkommen, utan också firas i sin fullhet.
22330

Boka tjänst

Personal Shopper

  • Personal Shopper
    120 minuter, Från 2 200 krMer info
    Boka

Personlig Stylist

  • Färganalys
    90 minuter, 2 200 krMer info
    Boka
  • Garderobsrensning och Stilrådgivning
    240 minuter, 4 000 krMer info
    Boka
  • Kroppsformanalys
    90 minuter, 1 500 krMer info
    Boka
  • Stilanalys
    90 minuter, 1 500 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Maria FernandaStylist, Personal Shopper
Hej! Jag heter Maria och är ansiktet bakom ColorsAndShapes Studio! Jag är personal stylist, utbildad vid den välrenommerade London College of Style och specialiserad på personlig färganalys genom Studio Immagine i Portugal. Med lång erfarenhet inom modebranschen är jag här för att guida dig på en resa av självinsikt och stil. Mitt mål är att hjälpa varje kund att hitta sin bästa version och känna sig bekväm och självsäker i sig själv. När du arbetar med mig kan du förvänta dig en personlig och engagerad approach. Vi kommer att utforska dina preferenser, din livsstil och dina mål tillsammans, och skapa en garderob som inte bara reflekterar din unika personlighet utan också uppfyller dina praktiska behov. Från stilkonsultationer till personlig färganalys är jag här för att erbjuda vägledning och stöd genom varje steg i processen. *Jag erbjuder mina tjänster på svenska, engelska, portugisiska och spanska.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Vi är ett företag inom stilrådgivning som brinner för att hjälpa våra kunder att upptäcka sin unika essens genom färger, former och stilar som bäst speglar deras personlighet. På Colors and Shapes omfamnar vi mångfalden i alla dess nyanser och former. I en värld där skönhetsideal ofta är snäva och påtvingade strävar vi efter att främja inkludering och hylla varje kunds unika stil, med en ödmjukhet för mångfalden. Tillsammans kommer vi att lyfta fram det vackraste hos dig och hylla din individualitet i varje detalj.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Maria Fernanda

Detaljer och kontakt
  • 07601641 XXVisa nummer

  • Andra Villagatan 12, 504 53, Borås