1. Hem
  2. Healing Karlstad

Emma Kraft

Inte tillräckligt med recensioner än
SKANSGATAN 2, 654 65, Karlstad
Välkommen hit! Jag vill inspirera andra till mer välmående, glädje och flow i livet. För att bli vårt bästa jag är det viktigt med en god hälsa, vilket vi lättare får om vi tar hand om oss, dels fysiskt, men också emotionellt och mentalt. För att göra det behöver vi jobba med oss själva så att vi kan utvecklas och ge kroppen och själen det de behöver. Holistic Life Coaching och healing är ett par av de pusselbitar som kan hjälpa oss på vägen mot ett mer hållbart, rikt och flowigt liv. ❣️🍀🙏
22405

Boka tjänst

Konsultation

  • Coaching (holistisk livscoach) 45 min
    45 minuter, 800 krMer info
    Boka
  • Coaching (holistisk livscoach) 60 min
    60 minuter, 950 krMer info
    Boka
  • Coaching (holistisk livscoach) 75 min
    75 minuter, 1 050 krMer info
    Boka
  • Coaching (holistisk livscoach)- 3 sessioner
    60 minuter, 2 400 krMer info
    Boka

Övrigt - Annan

  • Healing - distans
    40 minuter, 450 krMer info
    Boka
  • Healing
    45 minuter, 650 krMer info
    Boka

Personal

noImage
EmmaHolistic Life Coach
Jag vill inspirera andra till mer välmående, glädje och flow i livet. För att bli vårt bästa jag är det viktigt med en god hälsa, vilket vi lättare får om vi tar hand om oss, dels fysiskt, men också emotionellt och mentalt. En betydande del för att lyckas med detta är att ständigt jobba med oss själva och utvecklas. Jag är utbildad kommunikatör och holistic life coach, har många års erfarenhet av att jobba med träning och ett livslångt intresse för hälsa. Jag har också några års erfarenhet av healing och brinner för holistisk hälsa.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Mitt namn är Emma Kraft. Jag är utbildad kommunikatör och Holistic Life Coach, har jobbat som gruppträningsinstruktör i 20 år och har ett livslångt intresse för hälsa. Jag har också flera års erfarenhet av att utföra healing och brinner för holistisk hälsa.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • SKANSGATAN 2, 654 65, Karlstad