1. Hem
  2. Massage Partille

Klättercentret Partille

5
7 Betyg
Laxfiskevägen 4a, 433 38, Partille
Är du öm och stel i kroppen, har problem med en skada eller känner att du inte helt kan ta ut dina rörelser? Då är massage på Klättercentret i Partille något för dig.
22297

Boka tjänst

Massage

  • Massage 20 min
    20 minuterMer info
    Boka
  • Massage 40 min
    40 minuter
    Boka
  • Massage 60 min
    60 minuter
    Boka

Personal

noImage
5
Tina
Medicinsk massageterapeut

Betyg och recensioner

5 av 5Baserat på 7 betyg
5
(7)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna6 recensioner från 7 betyg
Kia K.
till Tina
Jag kan varmt rekommendera ett besök hos Tina. Proffsigt bemötande, mycket lyhörd och kunnig massör. Jag kommer definitivt tillbaka!
Anna K.
till Tina
Rekommenderar verkligen ett besök hos Tina! Hon var noggrann, upplevde henne mycket professionell. Frågade hela tiden om det kändes bra, väldigt lyhörd. Fick bort spänningar i axlar och rygg. Gick därifrån med en lättnad i kroppen. Kommer definitivt anlita henne igen. Anna
Frida C.
till Tina
Tina är riktigt duktig och proffsig massör. Hade en riktigt go stund hos henne och hon löste upp många spänningar. Tack!
Carin T.
till Tina
Tina har magiska händer. Hon är kunnig och lyhörd. Har aldrig fått ett så bra resultat. Rekommenderar varmt.
Visa fler recensioner

Om företaget

Våran massör Tina är utbildad medicinsk massageterapeut och har över 10 års erfarenhet i branschen. Medicinsk massageterapi, eller idrottsmassage som det också kan kallas, har mer fokus på en behandlande massage där massören har mer utbildning i kroppens anatomi och en större förståelse i hur den fungerar. Därav kunskapen att behandla dina skador och besvär för ett hållbart resultat. Du kan förvänta dig en djupgående massage med lite hårdare tryck, men självklart anpassas det till vad dina muskler behöver. Du kommer att få hjälp med dina triggerpunkter och spänningar. Behövs det så används koppning för att mjuka upp din bindväv och fascia. Hos oss kan du få hjälp med nackspärr, spänningshuvudvärk, tennisarmbåge, ryggskott eller liknande besvär. Eller om du bara behöver en massage för att mjuka upp ömma och stela muskler.

Bilder

Detaljer och kontakt