1. Hem
 2. Massage Falun

KROPPSPORTALEN

betyg4.8 Fantastiskt bra(97 betyg)
Hyttgatan 39B, 791 60, Falun
Välkommen till Kroppsportalen, Här kan du boka in dig för coaching, samtal eller massagebehandlingar av olika slag. Jag är Certifierad Massageterapeut och anpassar mig oavsett om du vill ha en avslappnande massage eller idrotts alt bindvävsmassage. Önskar du så kan jag även alternera massagen med andra kropps-terapier. Samtalens/ coachingens karaktär är det du som bestämmer. För dig som ny kund finns ett förmånligt förstagångserbjudande där du kan boka in dig på sex tillfällen (samtal & coaching) och få det sista gratis. Som Cert. Massör har jag utbildat mig på ÅSA Folkhögskola under ett år. Som samtalsterapeut och coach är jag dels utbildad genom två omgångar av den 3-åriga kursen Body Dynamics som hölls av Dr. Carlos Chan och Ivar Poijes men har även utbildat mig i Mental Träning av Hans Parment på Växjö Universitet. Jag har stor erfarenhet av att jobba med människor i utsatta situationer men brinner lika mycket för samtal av det mer motiverande slaget. Min strävan är att möta dina behov och önskemål. Jag arbetar även med konsultationer inom kreativt skapande vilket du kan läsa mer om längre ner på sidan. Jag har behandlingsskade- och ansvarsförsäkring genom Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Jag talar flytande engelska och även duglig finska. * För företagsförfrågningar var god och kontakta mig via mail för offert.  * Läs mer längst ner på sidan för bokning av Bioenergetics kroppsterapi.
18564

Boka tjänst

Faciabehandling (Bindvävsmassage)

 • Faciabehandling (Bindvävsmassage)
  60 minuter, 850 krMer info
  Boka

Klassisk massage/ Idrottsmassage/ Taktil massage

 • Klassisk Massage (helkropp)
  60 minuter, 850 krMer info
  Boka
 • Klassisk Massage, helkropp (X-tra lång)
  90 minuter, 1 275 krMer info
  Boka

Samtalsterapi/ Coaching/ Vägledning

 • Samtal/ Coaching
  60 minuter, 850 krMer info
  Boka
 • Parterapi
  120 minuter, 1 800 krMer info
  Boka

Shiatsu

 • Shiatsu
  50 minuter, 950 krMer info
  Boka

Massage med eteriska oljor

 • Massage med eteriska oljor
  60 minuter, 950 krMer info
  Boka

Personal

noImage
KROPPSPORTALEN
4.8
(97 betyg)
KROPPSPORTALEN
Holistisk friskvård

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
97 betyg
Karl H.
till KROPPSPORTALEN
Värd varenda peng

Visa mer

Catrine E.
till KROPPSPORTALEN
Super skönt, jag är jätte nöjd Kommer tillbaka snart

Visa mer

Maria L.
till KROPPSPORTALEN
Toppen! Lugn atmosfär och en superbra massage. Mattias är väldigt lugn och ger ett tryggt och avslappnat intryck. Rekommenderas varmt!

Visa mer

Anna S.
till KROPPSPORTALEN
Jag fick fantastiskt och ovärderlig hjälp av Mattias. Han är absolut en av de mest kunniga jag fått hjäp av. Nu är jag mest ledsen över att jag bor 30 mil från Falun.

Visa mer

Om företaget

Jag som driver företaget heter Mattias. Jag är Certifierad Massageterapeut och erbjuder kroppsterapier av olika slag samt samtal & coaching.* Jag är vanan trogen att jobba med mina klienter med ett holistiskt förhållningssätt där kropp och sinne står i samklang med varandra. Jag ser kroppsterapier som ett komplement till samtalsterapi och vice versa. Mötet med andra är alltid det centrala för mig både som medmänniska och terapeut, även då kommunikationen sker på en icke verbal nivå. Jag jobbar utifrån vetskapen om att kroppen fungerar likt en portal som bär på minnen. Dessa manifesterar sig på intellektuell såväl som på muskulär nivå och även via våra cellminnen. Detta har jag dels lärt mig genom 6års utbildning i konceptet Body Dynamics (Se diplom) men framför allt genom min egen personliga resa. Jag har lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar såväl som äldre i utsatta situationer. Under flertalet år har jag bl.a. tjänstgjort på olika HVB-hem, stödboende för missbrukare, ungdomsboenden m.m. Vid sidan av detta har jag dedikerat mitt liv åt idrott och kreativt skapande, främst inom musikens ramar. Summan av mina erfarenheter är en tillgång i mötet med mina klienter. Mitt mål är att ge dig en högre livskvalité i den situation där du befinner dig just nu. Du känner dig själv bäst och vet därmed också vad du är i behov utav för slags hjälp. Hör gärna av dig med frågor och funderingar. Mattias PS. Passar ingen tid i kalendern, tveka inte att slå mig en signal så försöker vi finna en tid. * Bioenergetics/ Body work & hypnos är numera endast ett tillval/ komplement för de klienter som går i samtal hos mig. DS

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • Mån08:00 - 18:00
  • Tis08:00 - 18:00
  • Ons08:00 - 18:00
  • Tor08:00 - 18:00
  • Fre08:00 - 18:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07077602 XXVisa nummer

 • Hyttgatan 39B, 791 60, Falun