1. Hem
  2. Massage Varberg

Massör/Stresscoach Martin Kagemark

5
29 Betyg
Krokbergsvägen 8A, 43247, Varberg
Jag erbjuder dig djupgående svensk klassisk massage med triggerpunktsbehandling, samt stresscoachning. Jag är diplomerad friskvårdsmassör i svensk klassisk massage, samt triggerpunktsmassör, vid Stockholm Massage Academy. Som avspännings- och stresspedagog med kognitiv inriktning erbjuder jag dig individuella coachsamtal inom stresshantering. Jag har min mottagning i PACE sportcenters lokaler, 1 tr upp. Ingång huvudentrén. För bokning av stresscoachning erbjuder jag även samtal online. Är ni en större grupp och vill ha mer kunskap om stress och stresshantering i arbetet eller rent av privat? Boka gärna in mig som föreläsare i ämnet, antingen timvis eller under en heldag. Kontakta mig för priser. Mob 0704337700 Mail martin.kagemark@telia.com
19862

Boka tjänst

Massage

  • Massage 90
    90 minuter, 1 150 krMer info
    Boka
  • Massage 60
    60 minuter, 800 krMer info
    Boka

Stresshantering hos mig/online

  • Stresscoachning hos mig/online
    60 minuter, 800 krMer info
    Boka

Personal

noImage
5
Martin Kagemark
Massör/Stresscoach

Betyg och recensioner

5 av 5Baserat på 29 betyg
5
(29)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna18 recensioner från 29 betyg
Thomas J.
till Martin Kagemark
Martin är mycket proffsig och duktig. Finner ömma punkter och behandlar med precis rätt tryck och på rätt ställe. Behaglig miljö, skinande rent och rätt temperatur på såväl brits som i rummet. Kan varmt rekommendera Martin för en mycket proffsig och bra behandling!
Kristina K.
till Martin Kagemark
Martin är fantastiskt duktig & väldigt proffsig. Rekommenderas varmt!
Angelica V.
till Martin Kagemark
Fantastiskt skicklig massör, den absolut bästa massagen jag varit på. Rekommenderas varmt.
Sofia B.
till Martin Kagemark
Professionell, kunnig, lugn och uppmärksam. Väldigt duktig massör. Rekommenderas varmt!
Visa fler recensioner

Om företaget

Jag erbjuder dig djupgående svensk klassisk massage med triggerpunktsbehandling, samt stresscoachning. Jag är diplomerad friskvårdsmassör i svensk klassisk massage, samt triggerpunktsmassör, vid Stockholm Massage Academy. En handfast och mycket lugnande, djupverkande svensk klassisk helkroppsmassage med tiggerpunksbehandling, som ger total avslappning muskulärt och mentalt. Den ökar bland annat blodcirkulationen och löser upp stressrelaterade spänningar, samt har en lugnande effekt på det centrala nervsystemet. Som avspännings- och stresspedagog med kognitiv inriktning erbjuder jag dig individuella coachsamtal inom stresshantering. Jag hjälper dig strukturera upp din vardag där du får tips, verktyg och konkret vägledning i stresshantering. Mitt arbete görs under tystnadsplikt.

Bilder

Detaljer och kontakt